woensdag 26 augustus 2009

Mauritz is twee maand...

Gisteren werd Mauritz twee maand, hij verblijft nog steeds in het Uz Gent. Heb even zitten rekenen... Het is dus nu al meer dan 70 dagen dat ik dagelijks in het ziekenhuis vertoef. Het begint door te wegen. Af en toe krijg ik last van een late opstoot van de babyblues, een spontane huilbui waar soms iets heel klein de aanleiding van is...
Maar het meest lastige is dat ik me soms schuldig voel als ik plezier maak, ik voel me schuldig omdat mijn klein ventje daar helemaal alleen in het ziekenhuis ligt, zo zonder mama of papa bij hem. Ik besef ten volle dat ik niet meer kan langsgaan, het is echt emotioneel slopend om meer dan twee maal per dag daar te zijn. Maar toch kan ik het niet laten om me schuldig te voelen.

Hier thuis is alles klaar moest hij naar huis mogen komen, zijn bedje is zelfs al opgemaakt, maxicosi staat klaar met daarnaast een zakje met kleren die hij kan aandoen om te vertrekken... Het is voor mij niet echt normaal dat deze dingen al klaar liggen, anders zou ik zo gauw op het laatste moment iets meegrabbelen, maar nu is het één van de enige dingen die ik kan doen voor hem.

Ik hoop dat hij toch over een tweetal weekjes mag naar huis komen. De eerste dagen laat ik hem niet los, wil ik hem niet delen. De eerste dagen wil ik gewoon samen met de papa van hem genieten. Wij drietjes zoals het al twee maanden had moeten zijn.

Tot gauw
Anaïs

1 opmerking:

  1. Ik kom natuurlijk een jaartje te laat, maar ik wil toch even zeggen, dat ik het bewonder dat je deze zware tijd uiteindelijk goed bent doorgekomen!
    Ik moest m'n kleintje maar een week achter laten en ik vond dit al onleefbaar! Laat staan twee maanden!
    Gelukkig zien jullie er nu op al je foto's heel gelukkig uit! En kunnen jullie nu zorgeloos genieten!

    BeantwoordenVerwijderen