zondag 2 november 2014

June en Jacob maken er een fantastische dag van...

Het is op de blog erg stilletjes geweest, maar hier in huis heerste een grote drukte de laatste weken. Wij beslisten namelijk ergens begin september dat we toch wel graag wilden trouwen... Na acht jaar en twee kinderen samen  konden we blijkbaar geen minuut meer wachten, want een goede maand later trouwden we. 24 Oktober was een erg mooie dag (enkel het weer viel een beetje tegen). We hielden onze mond  dicht over onze trouw en we nodigden iedereen uit voor een leuk feestje voor mijn 30ste verjaardag die een dagje eerder viel. Sommigen hadden een voorgevoel dat er wel meer te gebeuren stond. Anderen vielen compleet uit de lucht bij aankomst op ons feestje. Het werd een zeer gezellige avond en eindigde met veel gedans en wat lekkere drankjes.




Ik maakte mijn kleedje zelf. Ik gebruikte de Junedress uit "La maison victor". Ik maakte eerst een test-versie in oude, maar erg leuke zwartwitte bolletjesstof. In de foto hieronder zie je mijn lieftallig model Delphine, die mijn kleedje wel erg graag zag. Zij paste het op ons meer dan fantastisch 7deknoopsgat-weekend in Roesbrugge, een gehucht in de buurt van Poperinge. Het patroon werd hier en daar een klein beetje aangepast en werd uiteindelijk gemaakt in een groene met gouden dessin- stofje gemaakt dat gekocht werd op de diy fashion fair van "La maison victor" bij Miss Daisy.



De zonen werden gehuld in zelfgemaakte Jacobs van Zonen09. De eerste maakte ik met de deskundige hulp van Vanessa (ook hierboven op de foto te zien) tijdens ons naaiweekend. Ik maakte de jacob al ontelbare keren, maar maakte hem nog nooit met gulp en rits. Het leek me moeilijker dan het uiteindelijk was. Het plan was er om ook nog zelf hemdjes te maken, maar dat werd afgevoerd wegens te weinig tijd. 


4 opmerkingen:

  1. Proficiat!!! Zo stralen allemaal en tof dat kleedje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. van harte proficiat!
    24 okt is hier ook een dag om te onthouden, geboorte van ons 2de zoontje een jaartje geleden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat, jullie zien er stralend uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen