woensdag 29 februari 2012

Het zevende knoopsgat!

Maandag was het terug van dat: 'het zevende knoopsgat'. Ik keek er al de hele week naar uit, want als beide prutsen thuis zijn, omdat het vakantie is, dan komt er van naaien heel weinig in huis. Ik wist niet eens wat ik ging maken, ter plaatse besloot ik van terug een shirt met lange mouwen te maken uit nicky velours. Ik sukkelde met de kraag en terug thuis besloot ik van er gewoon een trui met kap van te maken. Ik deed dit met de tutorial van Mama Pluis. Grote broer deed de trui direct aan en ging er deze morgen al mee naar school. Ik ging naar de markt om nog meer nicky velours te kopen, maar vond geen enkel kraam met leuke kleurtjes. Ik kocht dus maar helemaal iets anders, een soort van fleece, maar dan "langhariger". Deze middag, tijdens een dutje van kleine pruts en een filmmoment van grote pruts, maakte ik een tweede versie van deze trui. De beide truien zijn nog een beetje op de groei, het zou leuk zijn moest hij er volgende winter ook nog in passen. 
Sorry voor de slechte foto's, mijn cameraatje begint oud te worden en grote pruts liet hem deze week ook eens vallen. Het is tijd voor vernieuwing!
 



6 opmerkingen:

 1. Heel mooi geworden! En nog eens bedankt voor de lekkere taart en de gezellige avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, die ziet er super zacht uit. En zo vlug dat jij iets af krijgt, chapeau!
  Die ster is prachtig, is die gemaakt van voeringstof?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op welke markt vind jij meerdere stoffenkramen? Ik ben al blij als er eentje is...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Hotelmama: die dikke fleece komt van op de markt in Deinze, van aan het kraam met fournituren, die madam heeft enkel fleece en boordstoffen mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Hotelmama: De dikke fleece komt van aan het kraam met fournituren in Deinze; die madam verkoopt enkel fleece en boordstoffen en veel fournituren. Er staat in deinze ook nog een ander kraam en die heeft vooral veel tricot mee met prints voor dames. Niets voor kinderen...

  BeantwoordenVerwijderen