maandag 27 februari 2012

Award

Ik kreeg van Vietje en Ellen een award. Bedankt!"spelregels" voor deze award
 • zet de award op je blog- Check
 • bedank de blogger van wie je hem kreeg- check
 • vertel 7 willekeurige dingen over jezelf- check

  * Ik ben de meest chaotische persoon dat je ooit ontmoet zult hebben. Ik moet me echt concentreren om dingen af te werken ( en zeker dingen die ik niet leuk vind). Vroeger deed ik alles door elkaar, maar met twee kindjes te krijgen is er gelukkig een beetje routine in mijn leven geslopen.
  * Ik kan babbelen als de beste, op crea-avonden gebeurt het dat ik enkel boekjes kijk, babbel en cake eet!
  * Ik bak en eet heel graag taartjes en koekjes, met een specialisatie van muffins met appel en kaneel! Gewoon eten maken doe ik ook wel graag, maar taarten en koekjes krijgen toch mijn voorkeur!
  *Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ik ben opvoedster van opleiding en werk in de dagbesteding van een tehuis voor licht verstandelijk beperkte personen, waar ik allerlei dingen doe met textiel en wol. (weven vilt, naaien, ...)
  *Ik werk halftijds, genoeg om contact te houden met de buitenwereld en tijd genoeg om bezig te zijn met de zonen en met mijn naaimachien.
  *Uitstelgedrag is mij niet vreemd. Ik presteer gewoon beter als er beetje gezonde stress aan te pas komt =)
  *Ik zit op dit moment thuis in bevallingsverlof, en heb door de lange ziekenhuisopname een verslaving aan het lezen van blogs en facebook... ooops....
 • zet de regels op je blog- check
 • geef de award door aan 15 bloggers en laat een bericht na op hun blog!

  Omdat ik niet kan kiezen uit al die leuke blogs (zoals je weet ik lees er heel veel) laat ik dit open! Wie dit stokje graag vangt, ga uw gang, ik kom graag wat meer over jullie te weten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten