zondag 27 november 2011

Als de verveling begint toe te slaan...

moet je eens wat nieuw proberen...

Ik kocht een tijd geleden in de banier een setje om stempels te maken. Ik dacht " ik ga dat ooit wel eens proberen", nu is de tijd aangebroken. Na een leesperiode, ik las ondertussen al zes boeken, een 'ik kijk een seizoen LOST'-periode, en een 'ik lees alle mogelijke blogs'-periode, is er dus een stempelperiode aangebroken.
Ik maakte vandaag voor het eerst een stempel, ik volgde een tutorial van Elisanna. Ik volgde hem nogal heeeeeeeeeeeeel strikt, want ik gebruikte ook haar tekening van het vosje (hij leek me lekker simpel om een eerste keer te proberen). Hier op de materniteit van het UZ vind je dus geen houten blokjes om onder je stempel te kleven. Een voordeel van de materniteit is wel dat er morgen een lieve poetsvrouw komt, die al die kruimeltjes van de stempelblok zal opruimen (ik haalde het meeste weg hoor, maar ik heb hier geen borstel )

Hieronder vind je twee mislukte foto's, mogelijkheid om hier leuke foto's te nemen is niet zo groot! Eén foto van mijn eerste stempelprobeersel en een tweede foto van hoe mijn kamer bij ligt als je zoiets maakt!


8 opmerkingen:

 1. Stempels maken is inderdaad verslavend! en ik moet er toch wel erg om lachen dat je in bed aan het 'snijden' bent, als ik bedenk dat die kleine kruimeltjes bij mij altijd overal en nergens belanden....maar in bed zal het wel kriebelen ;) Ik wens je heel veel stempelplezier, en hoop dat het je fijn bezighoudt terwijl je door deze lange (en waarschijnlijk ook wel moeilijke) periode heen moet. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof hé! Ik ben er ook verslaafd aan :) maar maak er eerder meer voor anderen, dan voor mezelf! Succes nog.. die vos is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben blij dat je de verveling te lijf gaat, hopelijk vlot alles een beetje naar wens met het kleine mensje.
  Wat de stempels betreft die ik zelf maak heb ik ook niet altijd direct het juiste houtje meestal los ik dat op met zo een triplex stukje plastic dat in gekochte stempelsetjes zit, ik duw het plaatje op de gemaakte stempel en zo stempelt hij ook mooi gelijk.
  Ik duim voor jullie en hoop dat je ondertussen veel leuke creaties kan maken, en die stempelkruimels in een ziekenhuisbed is eens wat anders en gespreksstof voor al wie er even in en uit je kamer loopt :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier met je nieuwe stempelhobby. Ik vind het alleszins straf dat je niet bij de pakken blijft zitten en toch afleiding zoekt. Goed zo meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eindelijk eens de tijd gevonden om op je blog te reageren! Ik ken je situatie goed genoeg en de verveling is soms echt zwaar hé....
  Ik heb ook een blok graveermateriaal laten meebrengen tijdens mijn bedrust, maar kreeg het toch niet klaar om er al liggend aan te beginnen.
  Tof dat het bij jou wel lukt - gelukkig krijg je elke dag een vers (steek)laken voor de restjes en komen de poetsvrouwen ook langs :) !
  Hou de moed erin!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook een tijdje geleden aan het stempelen geslagen. Ik maakte al een gans alfabet en nog een paar kleine prutskes, het is er alleen nog niet van gekomen om ze effectief te testen... Maar goed, het snijden is toch al plezant! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super! Ik vind het wel heel erg geslaagd voor een eerste exemplaar! Die vos is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, heel mooi! Het materiaal om zelf stempels te maken ligt al een jaar in de kast, moet er dringend eens aan beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen