dinsdag 13 september 2011

Blogstilte

Er gebeurt hier niet zoveel meer hé. Het is hier heel stil geweest de laatste maanden. Maar dat heeft een reden hoor. De grote reden is dat ik niet zoveel meer naai, en zo is er ook niet veel om te posten. Maar dat komt doordat er een nog grotere reden is van mijn NIET-posten en dat is dat ik op dit eigenste moment 18weken zwanger ben... :)

Ik ben een hele tijd extreem moe geweest, er waren dagen dat ik met moeite uit de zetel geraakte. Daarbij kwam dat ik nog nooit zo misselijk ben geweest. ( en nog steeds)...

Zo dat was mijn grote nieuws, hopelijk lukt het nu om wat meer te naaien, de vermoeidheid is er een beetje uit en ik wil graag voor mijn nieuwe kleine pruts en uiteraard voor Mauritz een kast vol zelfgemaakte kleertjes...
Ik maakte tijdens ons laatste 'zevende-knoopsgat'-moment dat hier bij me thuis doorging een tricotbroekje voor de zoon met een patroontje van uit de Ottobre van Vrouwtje Gekruid (waarvoor dank)6 opmerkingen:

 1. Ik ben er door de thuis aanhoudende drukte al enkele keren niet meer bij geweest, maar ik blijf volgen hoor. Dikke proficiat aan jullie ganse gezinnetje, en zeker aan de toekomstige grote broer!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat! Hopelijk komt je energie gauw weer terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat!
  Hier oo niet echt veel naaizin... Vervelend he je zo slecht voelen. Ik ben nu 15w en ook nog steeds niet goed... hopelijk bij jou snel beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag gedaan! En die kleerkast vullen, dat kan je tot de laatste week, 'k kan er van meespreken!
  En m'n vest, die ligt trouwens inderdaad nog steeds bij jouw! 'k heb ze niet direct nodig, geloof ik. Mocht 'k ze toch nodig hebben, dan passeer ik na m'n werk eens om ze op te halen, als dat goed is voor jouw.

  BeantwoordenVerwijderen