zaterdag 5 november 2011

Bewogen week!

Ik heb er hier een zeer bewogen week opzitten. Zoals de meeste onder jullie weten ben ik zwanger en zou ik ergens halverwege februari moeten bevallen van een tweede jongetje.
Ik kreeg twee weken geleden te horen van de gyneacoloog dat mijn baarmoederhals verkort was, dus werd er platte rust thuis voorgeschreven, een week lang lag ik schoon in de zetel en kwam ik er enkel uit om te eten, naar toilet  te gaan en om me te douchen. Ik werd omringd door de goede zorgen van zoon en man. Maar het mocht niet baten!
 Maandag kreeg ik vrij veel harde buiken en vroeg ik een controle bij de gyneacoloog. Zij besloot van me op te nemen. Sindsdien lig ik dus in het UZ. Gelukkig viel alles terug een beetje stil, ik heb nog steeds harde buiken, maar niet meer met de regelmaat van 4min zoals dat maandag het geval was.

Ik hoop van hier nog even te liggen, want  ik ben nog maar 25 weken ver en dat is gewoon nog veel te vroeg om onze kleine pruts op de wereld te zetten. Tot ongeveer Kerst klinkt goed!

 Alleen ik mis mijn zoontje en man zo verschrikkelijk erg. Voor mijn man kan dit ook niet gemakkelijk zijn, hij runt het huishouden nu helemaal alleen en hij doet het fantastisch. (Het ligt er  thuis properder bij, als dat ik het huishouden doe :) )

Ik hou jullie vanuit het UZ allemaal op de hoogte. Hopelijk is het lot ons gunstig gezind!

Greetz

Anaïs AKA Little Miss Pineapple


Ps: aan de dames die dinsdag naar het "Zevende Knoopsgat"-moment gingen komen, het gaat uiteraard niet door, tenzij jullie nr het UZ komen met jullie naaimachine... of graag een avondje bij mijn man zitten. Hopelijk kan ik één van de volgende keren wel komen! Tot gauw.


3 opmerkingen:

 1. Rust goed! Hopelijk laat jouw kleine schat nog een tijdje op zich wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel sterkte aan jou en je ventjes! We hopen van hieruit dat je de kaap van kerst mag halen en duimen op een goede afloop

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kerstmis klinkt perfect , en 2012 klinkt ook niet slecht ! Houden zo ....grtjs

  BeantwoordenVerwijderen