dinsdag 1 februari 2011

I'm still alive...

Na verschillende stiltes nog eens even een berichtje!
Ik had het even gehad met naaien, ik denk dat ik teveel kerstcadeautjes heb gemaakt! Maar ik had aan mezelf een nieuwe tas beloofd om te starten op het nieuwe werk! De start heeft de tas gemist, ik ben al een weekje aan de slag, maar hij is toch nog afgewerkt geraakt. Ik heb wat problemen gehad bij het maken van een plooi! Hij zit er nog niet helemaal goed in, maar ik ben er toch heel blij mee. Volgende keer kies ik wel voor iets stevigere stof en misschien ook nog wat vlieseline erin. maar al bij al vind ik mijn tas goed gelukt! 

Verder leer ik op het moment ook breien.  Weet er iemand iets simpel om te maken, behalve een sjaal, waar ik een paar steken kan bij oefenen? Alle ideeën zijn welkom!

En ook nog: Ik heb 40 volgers, ik denk dat dit een eerste "Give Away" verdient! Binnenkort!

Tot gauw

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie tas om te werken!
  Ik lees dat je een nieuwe job hebt. Terug in de sociale sector (ik dacht hier al ergens gelezen te hebben dat je opvoedster bent)? Hopelijk bevalt het je, die tas zal je vast wel van dienst komen op je nieuwe werk. Wie weet herken ik die tas ooit wel eens, ik werk namelijk ook als opvoedster in de buurt van Gent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb idd een nieuwe job in de sociale sector! Vroeger werkte in het dvc Heilig Hart in Bachte tegen Deinze, maar sinds vorige week zit ik in de atelierwerking van Ten Anker in Waregem.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, die twee kennen we. In bachte heb ik zelf nog gewerkt. Nu werk ik in de vierklaver in Landegem. Nu ik erover nadenk, ben je nog steeds geïnteresseerd in een naaiclubje. Er hadden enkele mensen gevraagd in de buurt van Waregem, maar 'k heb toen de tijd niet meer gevonden om daar verder iets mee te doen. Mocht je nog geïnteresseerd zijn, laat maar iets weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé ik ben ook nog geïnteresseerd in een 'clubje' :) Zou het nog bij mij thuis zien zitten maar ik heb twee problemen: mijne Jos zal dan niet zien zitten denk ik (weet ik)... En mijn huishouden laat veel te wensen over :( Eigenlijk hebben Vrouwtje Gekruid en ikzelf al een clubje van twee. We komen alleen niet op een vast tijdstip samen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat clubje zie ik wel zitten hoor, alleen zouden we een leuk plaatsje moeten vinden... Ik kan het eventueel eens vragen op het werk, in onze ateliers in Waregem... iemand nog andere ideeën?
  Ik verhuis ook in maart, daar zal ik een kamer hebben enkel voor te naaien, als we met niet veel zijn passen we daar denk ik ook wel in...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zou hier ook wel lukken, eventueel kunnen we dan wel afwisselen. Ik pols ondertussen nog even bij de andere geïnteresseerden, zodat we weten met hoeveel we ongeveer zijn.

  BeantwoordenVerwijderen