woensdag 25 augustus 2010

Reversible bag nr 2

Een vriendin zag dit stofje o zo graag (van uit bobonnekes magazijn) en vroeg of ik er voor haar iets uit kon maken... De reversible bag leek me wel een optie. In een uurtje zat hij in elkaar... De vriendin vond hem super! En ik kreeg meteen de vraag om in dezelfde stof een luiertas te maken! Ongelofelijk tof, maar hoe begin je daar aan? Iemand ideeën ?


4 opmerkingen:

 1. Dat is echt wel mooi!

  En een luiertas, is het een pamperzakske zoals bij mme ZsaZsa of echt een grote luiertas? Ik denk dat je hier wel inspiratie kunt vinden: http://kloske.nl/index.php
  Dotted dream en Tatanne lijken me wel bruikbaar. Eventueel met met extra binnenzakken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schoon, en inderdaad een schoon stofke. Voor de luiertas moet je misschien ook eens kijken bij Eloleo, daar staan bij haar gratis patronen ook veel tassen, ik weet niet of er ook een luiertas tussen staat...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, mooie tas en stof, dat zet aan tot naaien!

  Voor de luiertas: hangt er inderdaad van af wat je wil. Hieronder de link naar een kleiner model, maar die in het boek van Lotta is ook wel oké (en eenvoudig) mits eventueel versteviging en het plaatsen van een bodem voor wat meer ruimte.

  http://anni-tas.blogspot.com/search/label/Luier-handtasje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er ook wel zeer bruikbaar uit en bovendien stevig met voering and above all met een duidelijke uitleg, zo hebben we het graag.

  http://anni-tas.blogspot.com/2010/01/tuto-tiki-tas.html

  BeantwoordenVerwijderen