dinsdag 31 augustus 2010

hoe frustrerend kan het zijn...

om een slaapzakje in elkaar te steken...

Ik dacht niet zo moeilijk... want hier en hier  doen ze me het voor... Tot als ik besloot van de rits tussen de eigenlijke zak en de voering te steken, zodat onze miniman geen enkele last zou hebben van die prikkelende rits. Dat ging en gaat niet vlot. Ik heb de rits er nu al tweemaal uitgehaald en nog zit ze niet goed. De slaapzak is af, maar echt niet mooi afgewerkt... Iemand een idee hoe je een rits mooi tussen twee stroken stof steekt?

2 opmerkingen:

 1. Zwijg me erover! Er ligt er hier ook eentje onafgewerkt. Ik kocht een stofje die al gewatteerd was aan beide kanten, maar stond er helaas niet bij stil dat je er dan je rits niet meer kan tussensteken. Eerst serieus gevloek en nu ligt het in een godvergeten hoekje te wachten tot ik tot het besef kom, dat ik geen slaapzakjes meer nodig heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou eerst de rits erin steken, dan de binnenkant eraan vastmaken en dan pas de slaapzak afwerken. Een beetje zoals een gevoerd ritstasje, maar dan anders, puzzelen...

  Of... buitenste slaapzak maken met rits, de binnenste zonder rits, in elkaar steken, met de hand de rits vastmaken en dan de boel bovenaan afwerken met je biais.

  Je kunt ook raad vragen bij dit IJverig wijf, ze maakte net een zeer mooie slaapzak.
  http://liezel-mama.blogspot.com/2010/08/slaap-kinneke-slaap.html

  BeantwoordenVerwijderen